Διακαναλική Άντρου - Αβέρωφ: Τα λένε στον αέρα οι «αιώνιοι αντίπαλοι»

Διακαναλική Άντρου - Αβέρωφ: Τα λένε στον αέρα οι «αιώνιοι αντίπαλοι»

Έκλεισε η «διακαναλική μάχη», του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Οι δύο τους θα τα πούνε στον αέρα, την Πέμπτη 06/02, στις 12:30 το μεσημέρι, από την τηλεόραση του ΡΙΚ.

Η απόφαση λήφθηκε, μετά από συνάντηση διευθυντών τηλεοπτικών σταθμών, στην παρουσία του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρη Δημητρίου, και της γραμματέας του Άντρου Κυπριανού, Μαρίνας Σάββα.

Η τηλεμαχία των δύο ανδρών, θα έχει διάρκεια 1 ώρας και 15 λεπτών και η συζήτηση θα εκτυλιχθεί γύρω από τα θέματα του Κυπριακού, της Εξωτερικής Πολιτικής και της Ενέργειας στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο, η θεματολογία θα περιστρέφεται γύρω από την Οικονομία και την Εσωτερική Διακυβέρνηση.

Οι δύο ηγέτες, θα δέχονται ερωτήσεις από δημοσιογράφους, πέντε τηλεοπτικών καναλιών του Omega, Alpha, ΡΙΚ, Σίγμα και ΑΝΤ1.

Το τηλεοπτικό ντιμπέιτ, προέκυψε μετά το δημόσιο κάλεσμα του Αβέρωφ Νεοφύτου, προς τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE