ΛΑΡΝΑΚΑ: Το ταξίδι τους στην Κύπρο είχε τελικό προορισμό τις Κεντρικές Φυλακές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το ταξίδι τους στην Κύπρο είχε τελικό προορισμό τις Κεντρικές Φυλακές

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε την Τρίτη 4/2 ποινή φυλάκισης ενός έτους σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 30 και 37 ετών, αφού τους βρήκε ένοχους ύστερα από δική τους παραδοχή στην κατηγορία της παράνομης προμήθειας, εισαγωγής και κατοχής ελεγχόμενων φαρμάκων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 19 Νοεμβρίου 2019, τα δύο πρόσωπα, από την Ινδία, ηλικίας, 29 και 36 ετών κατά τον επίδικο χρόνο, έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από χώρα του εξωτερικού.

Κατά τον έλεγχο των αποσκευών τους, εντοπίστηκαν στις αποσκευές του 36χρονου τρεις συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 2,925 χάπια, τα οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για φάρμακα, που εντάσσονται στην κατηγορία των ελεγχόμενων φαρμάκων.

Στις αποσκευές του 29χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 998 παρόμοια χάπια.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ με την ολοκλήρωση των εξετάσεων της Αστυνομίας, η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και οι δύο Ινδοί κρατήθηκαν στις Κεντρικές Φυλακές.

 

(φωτογραφία αρχείου)

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE