«ΟΡΓΙΑΖΕΙ» η παραφιλολογία για Χάμπο – Τι λένε ΕΠΙΣΗΜΑ

«ΟΡΓΙΑΖΕΙ» η παραφιλολογία για Χάμπο – Τι λένε ΕΠΙΣΗΜΑ

Αρκετή συζήτηση γίνεται σε διάφορα Απολλωνίστικα στέκια τις τελευταίες μέρες για το μέλλον του Χάμπου Κυριάκου.

Έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία πως το συμβόλαιο του 24χρονου άσου των γαλάζιων της Λεμεσού λήγει το καλοκαίρι του 2020 κάτι που όπως μας έχει λεχθεί επίσημα δεν ισχύει, καθώς λήγει το καλοκαίρι του 2022. Άλλωστε είχαν ανακοινώσει από τον Οκτώβριο του 2018 την επέκταση συμβολαίου του Χάμπου μέχρι το 2022.

Παράλληλα όμως υπάρχει έντονη φημολογία για πρόταση από ομάδα του εξωτερικού κάτι που επίσης διαψεύδεται κατηγορηματικά από την διοίκηση του Απόλλωνα.

Το βίντεο τον Οκτώβριο του 2018:

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.