Διαιτησία και «κόκκινοι φάκελοι» θα συζητηθούν σε άτυπη ΓΣ της ΚΟΠ

Διαιτησία και «κόκκινοι φάκελοι» θα συζητηθούν σε άτυπη ΓΣ της ΚΟΠ

Άτυπη Γενική Συνέλευση, κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα διαιτησίας και φακέλων ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας, συγκάλεσε για την ερχόμενη Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

 

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, στις 17:00, στο ξενοδοχείο The Landmark (πρώην Hilton) στη Λευκωσία.
 
Στην ατζέντα, υπάρχουν τα ακόλουθα θέματα: Διαιτησία, Ξένοι Διαιτητές και Ενημέρωση για την κάθοδο εμπειρογνωμόνων της UEFA για τους φακέλους με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE