Διαιτησία και «κόκκινοι φάκελοι» θα συζητηθούν σε άτυπη ΓΣ της ΚΟΠ

Διαιτησία και «κόκκινοι φάκελοι» θα συζητηθούν σε άτυπη ΓΣ της ΚΟΠ

Άτυπη Γενική Συνέλευση, κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα διαιτησίας και φακέλων ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας, συγκάλεσε για την ερχόμενη Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

 

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, στις 17:00, στο ξενοδοχείο The Landmark (πρώην Hilton) στη Λευκωσία.
 
Στην ατζέντα, υπάρχουν τα ακόλουθα θέματα: Διαιτησία, Ξένοι Διαιτητές και Ενημέρωση για την κάθοδο εμπειρογνωμόνων της UEFA για τους φακέλους με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE