ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Από την Κύπρο έμαθε τα τραγικά μαντάτα: Νεκρός ο 15χρονος γιος του λόγω υπερβολικής δόσης - Θα γιόρταζε τα γενέθλιά του

Από την Κύπρο έμαθε τα τραγικά μαντάτα: Νεκρός ο 15χρονος γιος του λόγω υπερβολικής δόσης - Θα γιόρταζε τα γενέθλιά του

Βαρύ το χτύπημα της μοίρας για πατέρα που έχασε τον 15χρονο γιο του από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών,  όπως αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο 15χρονος Emre Huseyin άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Όπως σημειώνεται ο πατέρας του ανήλικου βρισκόταν στην Κύπρο, όπου είχε επισκεφθεί τον άλλο του γιο, όταν έμαθε τα τραγικά μαντάτα και επέστρεψε την Κυριακή 2/1 πίσω στη Βρετανία.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο Kent της Αγγλίας μετά το θάνατο της μητέρας τους για μια καλύτερη ζωή και μάλιστα το άτυχο αγόρι πριν από 6 μήνες είχε βραβευθεί από τον Πρίγκιπα Χάρι για τη βοήθεια που πρόσφερε σε ασθενείς με άνοια.

Ο ανήλικος στις ελεύθερες του ώρες εργαζόταν σε κουρείο της περιοχής και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο Εμρε.

Το τραγικό μάλιστα γύρω από το περιστατικό είναι πως ο 15χρονος θα γιόρταζε τα γενέθλια του σε 5 μέρες. Αντί  όμως για πάρτι γενεθλίων και δώρα οι οικείοι του ετοιμάζουν την κηδεία…

Για το θάνατό του η τοπική αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top