Στους 52 οι τραυματίες από το αεροπορικό ατύχημα στην Τουρκία

Στους 52 οι τραυματίες από το αεροπορικό ατύχημα στην Τουρκία

Στους 52 ανέρχονται οι τραυματίες από το αεροπορικό ατύχημα στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν, δήλωσε ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλίκαγια.


Οπως δήλωσε, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής. 

Να θυμίσουμε ότι το αεροσκάφος βγήκε εκτός πορείας αφού οδιάδρομος προσγείωσης ήταν ολισθηρός εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την Κωνσταντινούπολη και κόπηκε σε τρία μέρη όπως σημειώνεται στα δημοσιεύματα ενώ μετά τη σύντριβή τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το αεροπλάνο μοιάζει να έχει καταστραφεί πλήρως ενώ εντύπωση προκαλεί ότι δεν υπάρχουν νεκροί από τη συντριβή.

Ενα βίντεο που έχει ανέβει στα social media δείχνει επιβάτες με αίματα να απομακρύνονται από το σημείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δέχθηκε Γονείς Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες - Σε προετοιμασία συνεκτική κοινωνική πολιτική

ΠτΔ: Δέχθηκε Γονείς Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες - Σε προετοιμασία συνεκτική κοινωνική πολιτική

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο και μέλη της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.), στο Προεδρικό Μέγαρο.