Αναστέλλονται προσωρινά από 14/2 οι πτήσεις τσάρτερ Ρωσίας-Κίνας λόγω του κορωνοϊού

Αναστέλλονται προσωρινά από 14/2 οι πτήσεις τσάρτερ Ρωσίας-Κίνας λόγω του κορωνοϊού

Η αεροπορική σύνδεση με πτήσεις τσάρτερ μεταξύ Ρωσίας και Κίνας θα ανασταλεί προσωρινά από τις 14 Φεβρουαρίου μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο σχετικό τηλεγράφημα που έστειλε ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας (Rosaviatsya) Αλεξάντρ Νεράντκο στις αεροπορικές εταιρείες.


 Το τηλεγράφημα αναφέρει ότι η διακοπή γίνεται εξαιτίας των κινδύνων μετάδοσης του κορωνοϊού και αφορά τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις τσάρτερ προς την Κίνα και από την Κίνα προς την Ρωσία.

 Από 1η Φεβρουαρίου είχαν ανασταλεί ορισμένες τακτικές πτήσεις προς την Κίνα λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Το υπουργείο Μεταφορών είχε επιτρέψει σε αεροπορικές εταιρείες να πραγματοποιούν πτήσεις τσάρτερ για να μεταφέρουν Ρώσους πολίτες από την Κίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE