ΔΗΛΩΣΕΙΣ Εζρά και για Ομόνοια – Άφησε αιχμές για τα… Σάββατα: «Το υπέγραψαν μόνο στα χαρτιά»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Εζρά και για Ομόνοια – Άφησε αιχμές για τα… Σάββατα: «Το υπέγραψαν μόνο στα χαρτιά»

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χεν Εζρά, έκανε χθες ντεμπούτο με τη φανέλα της νέας του ομάδας, της Μακάμπι Νετανιά στο ματς με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά (1-1).

Ο Ισραηλινός ακραίος χαφ ήταν στο αρχικό σχήμα και αγωνίστηκε 64 λεπτά, έχοντας μάλιστα καλή απόδοση και στις δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ του Ισραήλ μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο αποτυχημένο πέρασμα του από την Ομόνοια, λέγοντας τα εξής:

«Είχα ένα όρο για τα Σάββατα και μάλλον ο θρησκευτικός τρόπος ζωής μου, δεν μου επιτρέπει να πετύχω στο εξωτερικό. Είναι πολύ δύσκολο και η καλύτερη απόφαση για εμένα, ήταν να επιστρέψω στη χώρα μου. Υπέγραψα αυτόν τον όρο και ένιωθα τη λύπη τους. Το υπέγραψαν στην αρχή, αλλά αυτό δεν εφαρμόστηκε στην πραγματικότητα και ξαφνικά, υπήρχαν καταστάσεις που με ώθησαν εκτός ομάδας, αφού ποτέ δεν το είδαν με καλό μάτι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.