ΣΟΚ στον Ολυμπιακό με Σπανούλη – Ξανά χειρουργείο και τέλος η σεζόν…

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό με Σπανούλη – Ξανά χειρουργείο και τέλος η σεζόν…

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για ακόμα μια φορά. Ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Ζαλγκίρις, στο Κάουνας, ωστόσο το μέγεθος του προβλήματος ήταν πολύ μεγαλύτερο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Κι αυτό γιατί έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Αυτό σημαίνει πως θα τεθεί νοκ άουτ για τους επόμενους μήνες και όλα δείχνουν πως δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών σε κανένα από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του στην φετινή Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής. Η αποκατάσταση της βλάβης θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.