Διάλεξη με θέμα: Ευρώπη, Ελλάδα και Κύπρος κατά τον 19ο αιώνα: Διπλωματικές και πολιτικές εξελίξεις

Διάλεξη με θέμα: Ευρώπη, Ελλάδα και Κύπρος κατά τον 19ο αιώνα: Διπλωματικές και πολιτικές εξελίξεις

Το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου σας προσκαλεί στην πρώτη διάλεξη του πρώτου κύκλου ομιλιών με κεντρικό θέμα: Ευρώπη, Ελλάδα και Κύπρος κατά τον 19ο αιώνα: Διπλωματικές και πολιτικές εξελίξεις της Σειράς Επιμορφωτικών Διαλέξεων στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία.

Ομιλήτρια: Ιφιγένεια Κάιζερ
Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Φιλόλογος
Θέμα: «Από το Συνέδριο της Βιέννης (1815) έως την έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου (1914): Οι αντανακλάσεις των εξελίξεων στον ελληνικό κόσμο»

 Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου
Ώρα: 12:00 - 13:00 μ.μ.
Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Νεάπολις
Είσοδος ελεύθερη


Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στο τέλος του πρώτου κύκλου ομιλιών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE