Διέκοψε τελικά τις εργασίες ο Δήμος Λευκωσίας, ελέω τουρκικών ενοχλήσεων

Διέκοψε τελικά τις εργασίες ο Δήμος Λευκωσίας, ελέω τουρκικών ενοχλήσεων

Διέκοψε τις εργασίες και προχώρησε στην απόσυρση των συνεργείων του από το χώρο του Spitfire ο Δήμος Λευκωσίας, όπως ανακοίνωσε σε ανάρτηση στο facebook.

 

O Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι κατέβαλε έντονες προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες, ώστε να επιτύχει καθαρισμό και στήριξη του κτηρίου του Spitfire, ωστόσο, λόγω των συνεχών παρενοχλήσεων από τον τουρκικό στρατό κατοχής, δυστυχώς είναι υποχρεωμένος να αποσύρει τα συνεργεία του από τον χώρο και να διακόψει τις εργασίες.

«Λυπούμαστε, γιατί τα Ηνωμένα Έθνη, παρά τις συζητήσεις που είχαμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δεν κατόρθωσαν να προσφέρουν την απαιτούμενη προστασία στα συνεργεία του εργολάβου μας, ούτως ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα στις αναγκαίες εργασίες για να αποτραπεί η κατάρρευση του κτηρίου», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, εκφράζει τη λύπη του, γιατί όπως σημειώνει η καλή συνεργασία που έχει με τους Τουρκοκύπριους, στο πλαίσιο του Ενιαίου Ρυθμιστικού Σχεδίου Λευκωσίας (Nicosia Master Plan), δεν απέτρεψε τις επεμβάσεις και παρενοχλήσεις του τουρκικού κατοχικού στρατού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE