Κρίσιμα στην εντατική ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς- Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Κρίσιμα στην εντατική ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς- Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 88χρονος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς 

Κρίσιμη κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του 88χρονου ηθοποιού Κώστα Βουτσά σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Open TV. Ο δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Παρασκευής 7/2 στο νοσοκομείο Αττικόν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και με  λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open τα ξημερώματα του Σαββάτου 8/2 ο Κώστα Βουτσάς μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα, που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του. Όλοι ευχόμαστε να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE