ΒΙΝΤΕΟ: Χιόνι μετά την χαλαζόπτωση στην Καρπασία -Εγκλωβισμένοι βλέπουν ''ασπρη" μέρα

ΒΙΝΤΕΟ: Χιόνι μετά την χαλαζόπτωση στην Καρπασία -Εγκλωβισμένοι βλέπουν ''ασπρη" μέρα

Χιονόπτωση σημειώνεται από το πρωί της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου και στο Ριζοκάρπασο.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Μετά από τη χαλαζόπτωση πριν από δυο μέρες στην χερσόνηπο της Καρπασίας, που έντυσε στα λευκά το ιστορικό μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα και την γύρω περιοχή, ήρθε και το χιόνι.

Ελληνοκύπριοι εγκλωβισμένοι, στο Ριζοκάρπασο, όπως βλέπετε και στο πιο κάτω βίντεο, ξύπνησαν σήμερα, Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, με χιονόπτωση.

Μικροί και μεγάλοι βγήκαν έξω και χάρηκαν με τις νυφάδες του χιονιού. 

Πάντως όπως ανέφεραν στο ThemaOnline, ακόμη δεν το έστρωσε. 

Δείτε το βιντεο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE