ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΔΕΚ: Αποφασίζει το Πειθαρχικό Συμβούλιο για τον Παπαδάκη - Όλα τα ενδεχόμενα - VIDEO

ΕΔΕΚ: Αποφασίζει το Πειθαρχικό Συμβούλιο για τον Παπαδάκη - Όλα τα ενδεχόμενα - VIDEO

Στις 19:00 σήμερα Δευτέρα (10/02) θα συνέλθει το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΔΕΚ, στην Λεμεσό. Όπως δήλωσαν πηγές από το Κίνημα, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΔΕΚ θα συνέλθει αργά το απόγευμα και η όλη διαδικασία δεν είναι σίγουρο πότε θα ολοκληρωθεί και σε ποια φάση θα ανακοινωθεί αποτέλεσμα.

Του Γιώργου Τάττη

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο (8/02) έλαβε χώρα η ακροαματική διαδικασία του Πειθαρχικού Συμβουλίου με την απουσία του κατηγορούμενου, Δημήτρη Παπαδάκη, καθώς θεωρεί τις αποφάσεις που θα ληφθούν προειλημμένες. Ο Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ θα απουσιάζει και από το συμβούλιο που πραγματοποιείται (10/2), λόγω των υποχρεώσεών του στο Στρασβούργο, για τις εργασίες της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αποφασίζει το Πειθαρχικό της ΕΔΕΚ για καταγγελίες κατά Ευρωβουλευτή Δ. Παπαδάκη

Ο πρόεδρος του Κινήματος Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε ότι περιήλθαν στην κατοχή του στοιχεία «τα οποία πιθανόν να συνιστούν διάπραξη, εκ μέρους του Ευρωβουλευτή, άλλων αδικημάτων τα οποία ενδεχομένως να είναι πέραν των κομματικών πειθαρχικών παραπτωμάτων». Παράλληλα, εξηγεί ότι έπραξε με σύνεση και υπομονή, αφού προέβηκε σε περαιτέρω διαβήματα "όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως διάθεση συνεργασίας, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που κατέβαλε καλοπροαίρετα και καλόπιστα".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδάκης αμφισβητεί την εγκυρότητα των υπογεγραμμένων συμφωνηθέντων, αφού ενδεχομένως να μην συνάδουν με τους κανόνες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πράγμα που θα αποφασίσει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top