Κακόβουλη η φωτιά που εκδηλώθηκε σε αποθήκη στην Χλώρακα

Κακόβουλη η φωτιά που εκδηλώθηκε σε αποθήκη στην Χλώρακα

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία Πάφου την πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη 11/2 σε αποθήκη στην Χλώρακα


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ σε υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη και συνορεύει με κατοικία ζεύγους ηλικιωμένων, στη Χλώρακα, και σε όχημα που ήταν σταθμευμένο εκεί, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική.

Σήμερα με το πρώτος φως της ημέρας ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς και οι οποίες κατέδειξαν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα αφού στα αποκαΐδια εντοπίσθηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης. 

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην αποθήκη, ενώ επηρεάστηκε και ένα όχημα που βρισκόταν σε γκαράζ που εφάπτεται στο υποστατικό, αξίας χιλίων περίπου ευρώ.

Στη σκηνή για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE