ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Φονικό» μείγμα- Κατανάλωσε αλκοόλ και ουσίες ο οδηγός που τραυμάτισε σοβαρά μοτοσικλετιστή

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Φονικό» μείγμα- Κατανάλωσε αλκοόλ και ουσίες ο οδηγός που τραυμάτισε σοβαρά μοτοσικλετιστή

Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών φαίνεται να ήταν 32χρονος οδηγός, το όχημα του οποίου παρέσυρε 26χρονο μοτοσικλετιστή, στη Λεμεσό, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, όταν ο 32χρονος επιχείρησε να εισέλθει, με το όχημά του, από πάροδο στη λεωφόρο Γεώργιου Γρίβα Διγενή, με αποτέλεσμα αυτό να ανακόψει την πορεία της μοτοσικλέτας του 26χρονου διανομέα φαγητού.

Ο 26χρονος, ο οποίος κατάγεται από το Πακιστάν, και διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Είναι πολυτραυματίας. Η κατάσταση της υγείας του αν και σοβαρή κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE