Μπαρτσελόνα: Οριστικά τέλος ο Άλβες

Μπαρτσελόνα: Οριστικά τέλος ο Άλβες

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για ανανέωση του συμβολαίου του και το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει τους «μπλαουγκράνα», στους οποίους αγωνίζεται από το 2008.

Ο Άλβες ζητούσε συμβόλαιο 2+1 χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης αν αγωνιζόταν στο 70% αλλά από την πλευρά της η διοίκηση της Μπαρτσελόνα του πρότεινε συμβόλαιο 1+1+1 και συμμετοχή 60% ανά έτος.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Σαντάνα, δήλωσε:

«Είπαμε όχι σε αυτή την πρόταση. Θέλαμε τριετές, αλλά αρνήθηκαν. Κάναμε και αντιπρόταση για 2+1 με την προϋπόθεση πως ο Ντάνι θα ‘χε δικαίωμα να το ανανεώσει αν έπαιζε στο 70% των αγώνων, αλλά μας είπαν όχι.

Είναι απαράδεκτη η πρόταση για 1+1+1. Αυτό είναι ουσιαστικά συμβόλαιο ενός χρόνου και τον επόμενο μπορείς να βρεθείς στο δρόμο. Κάπως έτσι λοιπόν δεν φτάσαμε σε καμία συμφωνία και στις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιο, ο Άλβες θα αποχωρήσει. Είναι λυπημένος γι' αυτήν την εξέλιξη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE