Ήξερε τι έκανε ο Πρόδρομος

Ήξερε τι έκανε ο Πρόδρομος

Από την προηγούμενη Κυριακή είχε διαρρεύσει ότι η Πρόδρομος Πετρίδης, είχε πρόθεση να πάει στον Αρχάγγελο για να ταρακουνήσει το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ.

Άνθρωπος που έχει πλέον αποκτήσει μεγάλη εμπειρία με την τριβή του στην ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων» και έκρινε ότι ήταν το σωστό τάιμινγκ για να δράσει. Κάποιοι που είναι και κοντά στην ομάδα εξέφρασαν επιφυλάξεις ότι  ίσως η τακτική του προέδρου του ΑΠΟΕΛ να μην ήταν η ενδεδειγμένη για την προκειμένη περίπτωση. Ταρακούνησε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, όμως ήξερε τι έκανε και νοιώθει δικαιωμένος με την τακτική που ακολούθησε. Συνεχίζει να κρατά σφικτά τα λουριά και περιμένει ότι αυτό που έγινε με την Ομόνοια θα έχει και συνέχεια για την ομάδα του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE