Είδε τον αντίπαλο για τον τελικό ο Περέιρα

Είδε τον αντίπαλο για τον τελικό ο Περέιρα

Στο Καυτανζόγλειο βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπαικού Πειραιώς Βίτορ Περέιρα όου παρακολούθησε τον ημιτελικό μεταξύ του Ηρακλή και της Ξάνθης.

Η αναμέτρηση, δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη και ο πορτογάλος τεχνικός, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, για να αποκτήσει μια προσωπική άποψη για τις δύο ομάδες. Μπορεί για την ομάδα της Ξάνθης να έχει σχηματίσει άποψη, να την γνωρίζει, δεν ισχύει όμως το ίδιο, για τον Ηρακλή, αφού αγωνίζεται στην FootballLeague.  Ο Πορτογάλος είδε τις ομάδες που είναι υποψήφιες για να τεθούν απέναντι στον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου αφού οι «ερυθρόλευκοι» με το 3-0 με το ποίο επικράτησαν του Απόλλωνα Σμύρνης περιμένουν αντίπαλο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.