ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ο Κάρι!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ο Κάρι!

Αισιόδοξος ο γκαρντ των Γουόριορς, Στεφ Κάρι, ότι θα επανέλθει στη δράση την επόμενη Κυριακή (1/3)!

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής για τον Στεφ Κάρι!

Ο 31χρονος γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό που αποκόμισε στις 30 Οκτωβρίου και ήδη προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Κάρι, η πιθανότερη ημερομηνία για την επάνοδό του στη δράση είναι η 1η Μαρτίου και το ματς με τους Γουίζαρντς.

Θυμίζουμε ότι ο MVP του 2015 και του 2016 έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι του στην αναμέτρηση με τους Σανς.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE