Να «απαλύνει» τον πόνο του αποκλεισμού η ΑΕΚ, τα παίζει όλα για όλα η Νέα Σαλαμίνα!

Να «απαλύνει» τον πόνο του αποκλεισμού η ΑΕΚ, τα παίζει όλα για όλα η Νέα Σαλαμίνα!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στην «Αρένα» τη Νέα Σαλαμίνα (23/2 – 18:00) με τις ομάδες, αμφότερες να θέλουν τη νίκη, κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Η ομάδα της Λάρνακας, έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την εξάδα, ωστόσο πλέον παίζει για να «απαλύνει» τον πόνο από την ισοπαλία και τη μη συνέχεια στο κύπελλο μένοντας έξω στα προημιτελικά. Μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΛ, ο οποίος «πόνεσε» πολύ, οι Λαρνακείς, δεν θέλουν να έχουν ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει σε… πισωγύρισμα, τη στιγμή που έπαιρναν τα πάνω τους. Το τρίποντο, αν έρθει, θα φέρει άλλη ψυχολογία στην ομάδα και θα διαλύσει τα… γκρίζα σύννεφα του αποκλεισμού. Ο Ηλίας Χαραλάμπους, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, θέλουν να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα και μια νίκη θα είναι «ότι πρέπει».

Από την άλλη, τα περιθώρια στενεύουν για τη Νέα Σαλαμίνα και το… τρένο που οδηγεί στην εξάδα. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, θέλει μόνο νίκη και πάει στην «Αρένα» παίζοντας τα όλα για όλα. Δεν έχουν άλλη επιλογή οι ερυθρόλευκοι, καθώς απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για την λήξη της κανονικής περιόδου. Υπάρχει και το κύπελλο, και ο σημαντικός αγώνας κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αμμόχωστος» και τη ρεβάνς του 1-1 για τη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα… παραδώσει τα όπλα, κάτι που ποτέ δεν έκανε.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE