Serie A: Αναβολή στα ματς σε Μιλάνο, Μπέργκαμο και Βερόνα λόγω κοροναϊού!

Serie A: Αναβολή στα ματς σε Μιλάνο, Μπέργκαμο και Βερόνα λόγω κοροναϊού!

Οι αγώνες Αταλάντα-Σασουόλο, Βερόνα-Κάλιαρι και Ίντερ-Σαμπντόρια αναβλήθηκαν έπειτα από απόφαση της ιταλικής Κυβέρνησης μετά τα πρόσφατα κρούσματα κοροναϊού.

Η Ιταλία περνάει δύσκολες ώρες, καθώς ο κοροναϊός έκανε την εμφάνιση του με τραγικό αποτέλεσμα δύο νεκρούς, 50 νέα κρούσματα (σ.σ. τα 39 στη Λομβαρδία) και 50 χιλιάδες ανθρώπους σε καραντίνα στη βόρεια Ιταλία.

Η έξαρση του ιού επηρέασε και την αθλητική δραστηριότητα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις περιοχές που έκανε την εμφάνιση του ο ιός, με περισσότερους από 150 αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ να αναβάλλονται.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ιταλικής ολυμπιακής επιτροπής, Τζιοβάνι Μαλαγκό, ζήτησε να αναβληθούν όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες στις περιοχές όπου εμφανίστηκαν τα κρούσματα του κοροναϊού.

Με απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης οι αγώνες Αταλάντα-Σασουόλο, Βερόνα-Κάλιαρι και Ίντερ-Σαμπντόρια για τη Serie A δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα (23/2), καθώς προέχει η ασφάλεια του κόσμου που επρόκειτο να βρεθεί μαζικά στα γήπεδα.

Πηγή: Sport24.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE