Κάτι πάει ΛΑΘΟΣ με τη μηχανή… «ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ»

Κάτι πάει ΛΑΘΟΣ με τη μηχανή… «ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, στη συνέντευξη τύπου, μετά τη χθεσινή νίκη επί της Δόξας, είπε ότι έχουν αρκετή πίεση.

Φαντάζει λίγο ανεξήγητο, πως η ομάδα «φορτώθηκε» με τόσο πολλή άγχος και πίεση, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν, αλλά κατά την φετινή σεζόν, η ομάδα έζησε και χειρότερη αγωνιστική κρίση, αλλά κατάφερε να την… υπερπηδήσει.

Μιλώντας για την αμυντική γραμμή, δεν έχει… θέματα, μόνο όταν βρίσκεται εκτός ισορροπίας. Για παράδειγμα, αν δουν οι παίχτες το δεύτερο γκολ της Δόξας προχθές, θα διαπιστώσουν ότι λειτούργησαν λες κι είναι παίχτες ερασιτεχνικής ομάδας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις «παίζουν με τη φωτιά». Όπως ο Αγκίρε, σε μια φάση κοντά στο φινάλε, που προσπάθησε να ντριμπλάρει δυο παίχτες μέσα στην επανορθωτική. Με αποτέλεσμα να χάσει τη μπάλα και στη συνέχεια να υποπέσει σε παράβαση. Πάλι καλά που ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Λείπει γενικότερα από την ομάδα, εκείνη η σιγουριά, η αυτοπεποίθηση και η σωστή διαχείριση των αγώνων, όπως συνέβαινε μέχρι το τέλος του Γενάρη.

Ο τερματοφύλακας Δημητρίου, δέχθηκε δυο γκολ από τον Παπαφώτη, αλλά με δυο επεμβάσεις που είχε όταν το σκορ ήταν 1-1, τουλάχιστον δεν επέτρεψε να μπει η ομάδα σε πιο σκληρή δοκιμασία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE