ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ξάφρισαν τέσσερα διαμερίσματα - Συνελήφθησαν 27χρονος και 21χρονος

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ξάφρισαν τέσσερα διαμερίσματα - 	Συνελήφθησαν 27χρονος και 21χρονος

Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Αγία Νάπα ως ύποπτοι για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ένα 27χρονο και ένα 21χρονο, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διαρρήξεων διαμερισμάτων και κλοπών από αυτά, στην Αγία Νάπα.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 23 Φεβρουαρίου 2020, από τεχνικό εταιρίας που διαχειρίζεται συγκεκριμένο συγκρότημα διαμερισμάτων, ότι οι δράστες διέρρηξαν συνολικά τέσσερα διαμερίσματα, από τα οποία έκλεψαν τέσσερις τηλεοράσεις.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE