ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήρε σβάρνα τα κέντρα αναψυχής η Αστυνομία – 20 άτομα εργάζονταν παράνομα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήρε σβάρνα τα κέντρα αναψυχής η Αστυνομία – 20 άτομα εργάζονταν παράνομα

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της παράνομης απασχόλησης και αδήλωτης εργασίας, διενεργήθηκε την Τρίτη 25/02 στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λάρνακας, του ΟΠΕ Λάρνακας και του Κλιμακίου Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο πάταξης της αδήλωτης και παράνομης απασχόλησης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκε έλεγχος σε επτά κέντρα αναψυχής όπου εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα 20 υπήκοοι τρίτης χώρας.

Η Αστυνομία συνέλαβε δύο παράνομους εργαζόμενους αλλοδαπούς και τους εργοδότες τους, ενώ το κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας προέβη στην έκδοση ειδοποιήσεων παράβασης για αδήλωτη εργασία, για έξι άτομα.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE