ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βραβείο 'Πράσινη Πόλη της Κύπρου' κατέκτησε ο Δήμος Σωτήρας

Το βραβείο 'Πράσινη Πόλη της Κύπρου' κατέκτησε ο Δήμος Σωτήρας

Το βραβείο "Πράσινη Πόλη της Κύπρου" κατέκτησε ο Δήμος Σωτήρας στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων, Οργανισμών και Επιχειρήσεων για το 2019.

Κατά τη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Δήμος Σωτήρας κατέκτησε για πρώτη φορά το βραβείο "Πράσινη Πόλη της Κύπρου" για το έργο "Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Door to Door" στην Κατηγορία "Διαχείριση Αποβλήτων" για το έτος 2019.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας ανέφερε ότι «πρόκειται για τη δεύτερη τοπική Αρχή που βραβεύεται στην επαρχία Αμμοχώστου μαζί με τον Δήμο Αγίας Νάπας και αναμφίβολα αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση των κόπων και προσπαθειών που καταβάλλει ο Δήμος στη σωστή και ορθολογιστική διαχείριση αποβλήτων».

Τις απονομές έκανε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής και η Επίτροπος Περιβάλλοντος, Κλέλια Βασιλείου.

Τα βραβεία συνδιοργανώνονται από την Ένωση Δήμων Κύπρου, το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος, την Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου και το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top