Το πήρε πάλι πάνω του

Το πήρε πάλι πάνω του

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αλλάζει η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος δύο φορές προπονητή στην ίδια περίοδο.

Στον Απόλλωνα το έκαναν από τη στιγμή που έκριναν ότι με τα δεδομένα που είχαν ενώπιον τους, αυτή ήταν η ενδεδειγμένη λύση για το καλό της ομάδας. Ο Νίκος Κίρζης είχε πάρει πάνω του τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει ο Χριστάκης Χριστοφόρου, ο άνθρωπος που έβαλε δύο φορές στους ομίλους του Europa League τον Απόλλωνα, το ίδιο έκανε και με τον Ιοάν Αντόνε. Αφού ήταν πεπεισμένος ότι με τον Ρουμάνο προπονητή τα πράγματα δεν θα ήταν καλά για την ομάδα, πήρε πάλι πάνω του την απόφαση, έφυγε ο Αντόνε και ήρθε ο Κάανεν. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δείξει αν θα δικαιωθεί η όχι ο πρόεδρος του Απόλλωνα για τις επιλογές του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE