Έχει ντέρμπι στο Μάντσεστερ

Έχει ντέρμπι στο Μάντσεστερ

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι στο Όλντ Τράφορντ και η έξοδος της πρωτοπόρου Τσέλσι για να αντιμετωπίσει την ΚΠΡ συνθέτουν το σημερινό πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στην Premier League.

Χρονικά πρώτος θα γίνει ο αγώνας ΚΠΡ-Τσέλσι που θα αρχίσει στις 15:30. Η σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, θα κυνηγήσει το διπλό για να κάνει άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, απέναντι σε μια ομάδα που κάνει αγώνα παραμονής και κάθε βαθμό που παίρνει είναι υπερπολύτιμος.

Στις 18:00 θα αρχίσει το ντέρμπι του Μάντσεστερ που έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός στον βαθμολογικό πίνακα με τη Γιουνάιτεντ να έχει 62 και τη Σίτι 61. Είναι ένα ντέρμπι που σηκώνει στο πόδι όλη την πόλη και καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει. Δεν ξεχωρίζει φέτος καμία ομάδα έναντι της άλλης και το σκηνικό είναι ιδιαίτερα ρευστό.

                                                                                                        

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE