Κύπριοι φοιτητές και άλλοι καρναβαλιστές αναστάτωσαν την Πάτρα – Πλακώνονται στο ξύλο – VIDEO

Κύπριοι φοιτητές και άλλοι καρναβαλιστές αναστάτωσαν την Πάτρα – Πλακώνονται στο ξύλο    – VIDEO

Ο κακός χαμός έγινε στην Πάτρα σε πάρτι Κύπριων φοιτητών

Όπως αναφέρουν Ελλαδικά ΜΜΕ στο πάρτι Κυπρίων φοιτητών στην Πλατεία Νόρμαν της Πάτρας, συμπατριώτες μας προκάλεσαν διάφορα επεισόδια και Φασαρίες, τα ξημερώματα της Κυριακής (01/03).

Μια ώρα αργότερα στην οδό Γεροκωστοπούλου δύο παρέες καρναβαλιστών πιάστηκαν στα χέρια, χωρίς να επεμβαίνει κάποιος για να τους χωρίσει.

Δείτε Video που δημοσιεύθηκε στο PATRASTV.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE