Kινείται για πρώην συμπαίκτη του Πιέρου!

Kινείται για πρώην συμπαίκτη του Πιέρου!

Σε επαφές με την Κοπεγχάγη για την απόκτηση του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου βρίσκεται η Τζουργκάρντεν προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε με την αποχώρηση του, ο Μάρκους Ντάνιελσον.

Ο τελευταίος μεταπήδησε στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Ντάλιαν Σάιντ. Μάλιστα πρόκειται για την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του σουηδικού συλλόγου.

Η Τζουργκάρντεν πλέον έχει βγει στην αγορά ψάχνοντας για αξιόπιστο σέντερ μπακ. Η ομάδα του Μπόσε Άντερσον έχει προκρίνει την περίπτωση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη του Ζέκα.

Ο ομογενής στόπερ έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα και βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στη Σουηδία.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE