Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου
Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.

Οι ειδικοί δηλώνουν ότι στην αρχή της επόμενης εβδομάδας ευελπιστούν να αρχίσει να μειώνεται η διάδοση του κορβναϊού και ότι θεωρούν βασικής σημασίας να τηρείται, στα καφέ μπάρ, η απόσταση ενός μέτρου μεταξύ των πελατών.
Σε ότι αφορά την κόκκινη ζώνη της Λομβαρδίας στην οποία βρίσκονται σε απομόνωση τέσσερις γιατροί στους οποίος μεταδόθηκε ο ιός ενώ εργάζονταν, προς το παρόν εστάλη για να τους αντικαταστήσει μόνον ένας συνάδελφός τους.
Λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, δε, αποφασίσθηκε και η αναβολή, κατά δυο μήνες, του ιταλικού φεστιβάλ κρασιού Vinitaly.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, τέλος, αυτή την ώρα συνομιλεί με τις πολιτικές δυνάμεις που τον στηρίζουν, για να καθοριστούν λεπτομερειακά τα νέα μέτρα στήριξης των κατηγοριών που επλήγησαν από την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω του κορωναϊού. Αναμένεται να εγκριθούν, πιθανότατα, αύριο το απόγευμα και να περιέχουν οικονομική βοήθεια ύψους περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




