ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: 'Τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα αποτελέσουν κίνητρο εκφοβισμού και φίμωσης για κανένα' - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: 'Τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα αποτελέσουν κίνητρο εκφοβισμού και φίμωσης για κανένα' - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε δηλώσεις προέβηκαν ο διευθυντής της "MC MEDIA" Χρίστος Μαραγκός και ο Επικεφαλής του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.

Φωτογραφίες/ Βίντεο: Ανδρέας Πογιατζή

Στόχος της αστυνομίας είναι η άμεση εξιχνίαση και η σύλληψη των δραστών και η παραπομπή τους ενώπιων της δικαιοσύνης, δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Σωτηριάδης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, εάν υπάρχουν ανησυχίες για την ελεύθερη λειτουργία του Τύπου, ο Επικεφαλής του ΤΑΕ, είπε ότι "η Αστυνομία ανησυχεί βεβαίως, πρόκειται για γραφεία δημοσιογραφικού ομίλου, γι’ αυτό και θα εντείνει τις προσπάθειές της".

Ο Χρίστος Μαραγκός δήλωσε ότι «τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα αποτελέσουν κίνητρο εκφοβισμού και φίμωσης για κανένα».

Τόνισε επίσης ότι, καταδικάζονται τέτοιες ενέργειες. "Πάνω απ’ όλα πεισμώνουν για συνέχιση της σωστής δημοσιογραφίας" κατεληξε.

Δείτε τα βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE