ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: 'Τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα αποτελέσουν κίνητρο εκφοβισμού και φίμωσης για κανένα' - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: 'Τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα αποτελέσουν κίνητρο εκφοβισμού και φίμωσης για κανένα' - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε δηλώσεις προέβηκαν ο διευθυντής της "MC MEDIA" Χρίστος Μαραγκός και ο Επικεφαλής του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.

Φωτογραφίες/ Βίντεο: Ανδρέας Πογιατζή

Στόχος της αστυνομίας είναι η άμεση εξιχνίαση και η σύλληψη των δραστών και η παραπομπή τους ενώπιων της δικαιοσύνης, δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Σωτηριάδης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, εάν υπάρχουν ανησυχίες για την ελεύθερη λειτουργία του Τύπου, ο Επικεφαλής του ΤΑΕ, είπε ότι "η Αστυνομία ανησυχεί βεβαίως, πρόκειται για γραφεία δημοσιογραφικού ομίλου, γι’ αυτό και θα εντείνει τις προσπάθειές της".

Ο Χρίστος Μαραγκός δήλωσε ότι «τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα αποτελέσουν κίνητρο εκφοβισμού και φίμωσης για κανένα».

Τόνισε επίσης ότι, καταδικάζονται τέτοιες ενέργειες. "Πάνω απ’ όλα πεισμώνουν για συνέχιση της σωστής δημοσιογραφίας" κατεληξε.

Δείτε τα βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE