ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα κομπίνα μέσω viber με σκοπό υποκλοπές

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα κομπίνα μέσω viber με σκοπό υποκλοπές

Νέα τηλεφωνική απάτη μέσω Viber έκανε την εμφάνισή της και η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Το τελευταίο διάστημα το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχεται αρκετές νέες καταγγελίες τηλεφωνικής απάτης από το εξωτερικό, μέσω της εφαρμογής Viber, όπου επιτήδειοι εγκληματίες του κυβερνοχώρου, ισχυρίζονται ότι είναι από κυπριακές τράπεζες και καθοδηγούν τους χρήστες σε κάποιες ενέργειες που πιθανόν να οδηγήσουν σε υποκλοπή δεδομένων ή τραπεζικών στοιχείων.

Καλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, να μην ανταποκρίνεται στις κλήσεις αυτές και να μην δίδουν τα στοιχεία τους σε διάφορους επιτήδειους. Επίσης καλείται το κοινό να προβαίνει σε σχετικές αναφορές μέσω της ιστοσελίδας μας cyberalert.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE