Ένατο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Ένατο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

 Ένατο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Πάτρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Υγείας.

Ο ασθενής είναι Έλληνας, ο οποίος ταξίδεψε στο Ισραήλ και την Αίγυπτο, και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε απομόνωση, σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας.

Η διάγνωση πραγματοποιήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, και εν συνεχεία ξεκίνησε εκτεταμένη ιχνηλάτηση των ανθρώπων με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή ο ασθενής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE