Σωτηριάδης για απαγωγή 31χρονου: «Με την απειλή όπλου και τη ρίψη πυροβολισμών, τον τραυμάτισαν, πιθανόν να έθεσαν τέρμα στη ζωή του»

Σωτηριάδης για απαγωγή 31χρονου: «Με την απειλή όπλου και τη ρίψη πυροβολισμών, τον τραυμάτισαν, πιθανόν να έθεσαν τέρμα στη ζωή του»

Ενισχύεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας εναντίον του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan , που εξαφανίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου, μετά την αξιολόγηση μαρτυρίας περί πυροβολισμών και τραυματισμό ενός προσώπου σε ανοικτό χώρο, στην κοινότητα Ερήμης.    

Άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ) επικέντρωσαν τις έρευνες σου σε συγκεκριμένο σημείο, ενώ έγινε και χρήση ανιχνευτή μετάλλων σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν κάλυκες.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης την Τετάρτη (04/03),  «Όλες οι πληροφορίες έδειχναν από την πρώτη στιγμή ότι το ελλείπον πρόσωπο έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας».

«Σήμερα (04/03), λήφθηκε άλλη πληροφορία, ότι στην περιοχή που βρισκόμαστε (στην Ερήμη) είχε συμβεί ένα επεισόδιο στο οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι εμπλέκεται ο ελλείποντας», είπε.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία δύο άτομα φέρεται να είχαν παγιδεύσει ένα πρόσωπο και "με την απειλή όπλου και τη ρίψη πυροβολισμών, τον τραυμάτισαν, πιθανόν να έθεσαν τέρμα στη ζωή του και στη συνέχεια τον φόρτωσαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και διέφυγαν».  

Η σκηνή, συνέχισε, αποκλείστηκε και γίνονται ενδελεχείς έρευνες ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και μαρτυρίες ως προς το τι ακριβώς έγινε στη συγκεκριμένη περιοχή την επίμαχη χρονική περίοδο

Μέλη της ΥΠΕΓΕ και της ΑΔΕ Λεμεσού, ανέφερε ο κ.Σωτηριάδης, "διερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τη σκηνή, που με βάση τη μαρτυρία πιστεύουμε ότι έγινε η εγκληματική ενέργεια".

ΠΗΓΗ: KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE