Στον τελικό με γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η Σεντ Ετιέν

Στον τελικό με γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η Σεντ Ετιέν

ΓΑΛΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Σεντ Ετιέν – Ρεν: 2-1

(Κολοτζέτζακ 43′, Μπουντεμπούζ 90+4′ – Νιάνγκ 33′ (πεν.))

Ματς ”κόλαση” στο «Ζοφρουά Γκισάρ» μεταξύ της Σεντ Ετιέν και της Ρεν για μία θέση στον τελικό του Γαλλικού κυπέλλου. Ενώ όλα έδειχναν παράταση, οι «στεφανουά» πήραν την πρόκριση χάρη στον Ριάντ Μπουντεμπούζ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 83′ και σκόραρε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Νιάνγκ στο 33′ και δέκα λεπτά αργότερα ο Κολοτζέτζακ έκανε το 1-1. Τη νίκη και πρόκριση στη Σεντ Ετιέν χάρισε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ριάντ Μπουντεμπούζ κάνοντας το 2-1.

Πηγή: www.aek365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE