ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη δεν το ΕΙΔΑΜΕ και το… ΤΡΟΠΑΡΙΟ καλά κρατεί – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ πριν γίνει… ΣΗΡΙΑΛ

Ακόμη δεν το ΕΙΔΑΜΕ και το… ΤΡΟΠΑΡΙΟ καλά κρατεί – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ πριν γίνει… ΣΗΡΙΑΛ

Το περασμένο Σάββατο (29 Φεβρουαρίου 2020) κατατέθηκε ο θεμέλιος λίγος για το υπό ανέγερση κοινό γήπεδο των τριών Λεμεσιανών ομάδων (Άρη, ΑΕΛ και Απόλλωνα) στο Κολόσσι.

Αν και εδώ και αρκετό καιρό, μήνες χρόνια, είναι ένα… κεφάλαιο που «καίει» τον καθένα Λεμεσιανό αυτό το έργο, εντούτοις, από τη μέρα που ξεκίνησαν τα έργα, παρατηρείται να έχει δημιουργηθεί από αξιωματούχους και κόσμο, το τι ονομασία θα έχει αυτό το στολίδι της συμπρωτεύουσας.

Αν και όταν μπήκε στην τελική ευθεία για την έναρξη των έργων είχε… εμφανιστεί η ονομασία «Limassol Arena», μετά και από την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου έχει «φουντώσει» το ζήτημα αυτό, το τι όνομα θα έχει τελικά το γήπεδο.

Τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ερωτηθείς από κόσμο αλλά και ΜΜΕ, δίνει τις δικές του τοποθετήσεις περί αυτού…

Διαβάστε: 

Τους έβαλε όλους στην… «ΠΡΙΖΑ» ο Ανδρέας Μιχαηλίδης για την ονομασία του νέου γηπέδου στη Λεμεσό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ για την ονομασία του γηπέδου Λεμεσού! Τι είπε για Κάρτα Φιλάθλου, ομάδα που «αυτοκτόνησε» και αυτή που «άργησε να ξυπνήσει»

Ο καθένας, πάντως, (κυρίως οι φίλαθλοι), λένε το… ΠΙ τους και το ΞΙ τους, για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά ακόμη επίσημες τοποθετήσεις δεν διαβάσαμε, δεν ακούσαμε.  Ούτε από την Κυβέρνηση, ούτε από τα τρία σωματεία που διαχειρίζονται το γήπεδο.

Ένα ερώτημα προς όλους τι είναι αυτό που δεν… αρέσει στο «Limassol Arena»; (δεν λέμε ότι συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτό το όνομα). Ποιος, πραγματικά, το έδωσε αυτό το όνομα και αφού έτσι εμπεδώνεται στο μυαλό όλων σιγά – σιγά, γιατί να αλλάξει…;

Επίσης, από τη στιγμή που βλέπουμε τα έργα να προχωρούν, το έργο σιγά – σιγά να παίρνει μία μορφή, να γίνεται, είτε εντός του χρόνου που ανακοινώθηκε ότι θα ειναι έτοιμο, είτε εάν θα καθυστερήσει κάπως η ολοκλήρωση του, θεωρούμε άσκοπο, αδικαιολόγητο, λανθασμένο, μετά που δόθηκε κάποια προσδοκία σε όλους ότι θα γίνει το γήπεδο κάποτε, να δημιουργείται από το πουθενά ένα θέμα που έχει να κάνει σχέση με την ονομασία του γηπέδου.

Όπως όλοι μαζεύτηκαν έτσι… όμορφα μπροστά από τον θεμέλιο λίθο την 29η Φεβρουαρίου, ας καθίσουν μαζί όλοι αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν για την ονομασία του νέου γηπέδου Λεμεσού, να την ανακοινώσουν και να μην αφήσουν να αιωρούνται διάφορα πέρα δώθε και να κλείσει αυτό το κεφάλαιο μία και καλή πριν γίνει «σήριαλ»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του κάθε κόμματος μετά το κλείσιμο της κάλπης στη Γαλλία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top