Κοροναϊός: Και οι παίκτες της Νάπολι έτρεξαν στα σούπερ μάρκετ!

Κοροναϊός: Και οι παίκτες της Νάπολι έτρεξαν στα σούπερ μάρκετ!

Χοσέ Μαρία Καγεχόν, Νταβίντ Οσπίνα και Φερνάντο Γιορέντε έσπευσαν σούπερ μάρκετ για προμήθειες, με αφορμή την καραντίνα στην οποία μπήκε όλη η Ιταλία λόγω κοροναϊού.

Η Ιταλία μπήκε ολόκληρη σε καραντίνα λόγω κοροναϊού και τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές της Νάπολι (Χοσέ Μαρία Καγεχόν, Νταβίντ Οσπίνα και Φερνάντο Γιορέντε) έσπευσαν σε σούπερ μάρκετ της πόλης, ώστε να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τις επόμενες, δύσκολες μέρες.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές πήγαν στο σούπερ μάρκετ με τις συντρόφους τους και, πλέον περιμένουν να μάθουν αν θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στην Μπαρτσελόνα την επόμενη Τετάρτη (18/03) στο κεκλεισμένων των θυρών «Καμπ Νόου», μετά και την απαγόρευση της ισπανικής κυβέρνησης για πτήσεις από την Ιταλία προς την Ισπανία.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE