Κορωνοϊός: Πιέσεις στην UEFA για αναβολή του Euro 2020!

Κορωνοϊός: Πιέσεις στην UEFA για αναβολή του Euro 2020!

Πιέσεις από τις Ομοσπονδίες δέχεται η UEFA για τη διεξαγωγή του Euro 2020 υπό τον φόβο του κορωνοϊού.

Σαρώνει στην Ευρώπη ο κορωνοϊός, προκαλώντας ανησυχία και στην αθλητική κοινότητα.

Στα περισσότερα πρωταθλήματα και τις μεγάλες διοργανώσεις έχει αποφασιστεί να μην επιτρέπεται παρουσία θεατών, ως μέτρο πρόληψης για την εξάπλωση της νόσου.

Σύμφωνα με το ιταλικό «Tuttosport» η UEFA δέχεται έντονες πιέσεις για αναβολή του Euro 2020 που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο και Ιούλιο. Οι Ομοσπονδίες πιέζουν σχετικά, αλλά ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Τσέφεριν εκτιμά ότι είναι νωρίς για οποιαδήποτε απόφαση.

Άλλωστε, στην UEFA φοβούνται αρκετά τις ζημιές από μια ενδεχόμενη αναβολή της διοργάνωσης, που θα ξεπεράσουν τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.