Η ασιστ του Ετό, κάτω από τα πόδια του Μεξές (video)

Η ασιστ του Ετό, κάτω από τα πόδια του Μεξές (video)

Έδειξε τη μεγάλη του κλάση για άλλη μια φορά ο Σάμουελ Ετό στον κυριακάτικο αγώνα της Σαμπντόρια με τη Μίλαν στο «Μεάτσα».

Ο Καμερουνέζος διεθνής επιθετικός των «μπλουτσερκιάτι» ήταν ο δημιουργός του γκολ της ομάδας του με απολαυστική ασίστ  με … θύμα της έμπνευσης του  τον Φιλίπ Μεξές. Με τον πρώην άσο των Μπαρτσελόνα , Τσέλσι και Έβερτον (μεταξύ άλλων)να επιχειρεί με επιτυχία την πάσα κάτω από τα πόδια του διεθνή Γάλλου αμυντικού των «ροσονέρι» για  να προσφέρει στο 58ο λεπτό τη δυνατότητα στον Ρομπέρτο Σοριανό να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Τελικά η Μίλαν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74’ με τον Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ αλλά αναμφίβολα η πάσα του Ετό ήταν η μεγάλη στιγμή του αγώνα.

Δείτε το βίντεο


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE