Αθήνα: Διαψεύδει δημοσίευμα της Bild για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες

Αθήνα: Διαψεύδει δημοσίευμα της Bild για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες

H ελληνική κυβέρνηση διαψεύδει τα αναγραφόμενα σήμερα από τη γερμανικά εφημερίδα Bild περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, με στόχο την εξασφάλιση απόλυτης αυτοδυναμίας.

Επικαλούμενη λόγια Έλληνα υπουργού, τον οποίο δεν κατονομάζει, η εφημερίδα λέει ότι η κυβέρνηση, βλέποντας ότι έχει «μεγάλο και σταθερό προβάδισμα» στις δημοσκοπήσεις, θα επιδιώξει από μόνη της τις πρόωρες εκλογές προκειμένου να ενδυναμώσει, λέει, τη διαπραγματευτική της δυνατότητα έναντι των δανειστών της.

«Η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα να χάσει» φέρεται να δήλωσε στην Bild ο μη κατονομαζόμενος υπουργός.

«Για ακόμα μια φορά επανέρχονται σενάρια περί εκλογών. Η λαϊκή νομιμοποίηση που τυγχάνει η πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε αυτά τα σενάρια. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την αναζήτηση μιας αμοιβαία επωφελούς λύσης, τηρώντας τη λαϊκή εντολή, και αφήνουμε τους άλλους να απεργάζονται ό,τι σενάρια τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα», ήρθε από πηγές του Μεγάρου Μαξίμου η σύντομη απάντηση της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE