Κλείνουν τα σχολεία στην Τουρκία για μια βδομάδα και τα πανεπιστήμια για τρεις λόγω κορωνοϊού

Κλείνουν τα σχολεία στην Τουρκία για μια βδομάδα και τα πανεπιστήμια για τρεις λόγω κορωνοϊού

Κλείνουν τα σχολεία στην Τουρκία από τις 16 Μαρτίου για μια βδομάδα και τα πανεπιστήμια για τρεις βδομάδες, αποφασίστηκε στην σύσκεψη για τον κορωνοϊό που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό υπό τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά τη σύσκεψη η οποία κράτησε 4,5 ώρες, ο εκπρόσωπος της της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν ανέφερε ότι τα παιδιά θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους από το σπίτι μέσω διαδικτύου και τηλεόρασης.

Ανέφερε ακόμη ότι οι αθλητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται μέχρι τα τέλη Απριλίου χωρίς φιλάθλους.

Σύμφωνα με τον Ιμπραχίμ Καλίν, αν δεν υπάρχει μια έκτακτη κατάσταση δεν πρέπει οι πολίτες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ενώ αυτοί που έρχονται από το εξωτερικό να αυτοαπομονώνονται για 14 μέρες. 

Ο Ιμπραχίμ Καλίν ανακοίνωσε ακόμη ότι ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε τα ταξίδια του στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE