ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λήφθηκε απόφαση για τα γυμναστήρια - Τι ανακοινώθηκε

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λήφθηκε απόφαση για τα γυμναστήρια - Τι ανακοινώθηκε

Ανοικτά μπορούν να παραμένουν τα γυμναστήρια στην Κύπρο μέχρι νεωτέρας, τηρώντας ωστόσο αυστηρά το διάταγμα της Κυβέρνησης για τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στον ίδιο κλειστό χώρο καθώς και για τις συνθήκες υγιεινής.

 
Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη στον ΚΟΑ, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης. Στη σύσκεψη, ο κ. Μιχαηλίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία και διαβούλευση με τον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου, εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας και τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Μιχάλη Σιέκερη.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης, η απόφαση του ΚΟΑ ήταν να εκδώσουν νέα ανακοίνωση εφιστώντας την προσοχή όλων, μεταξύ των οποίων και των ιδιοκτητών γυμναστηρίων, για πιστή εφαρμογή του Νόμου και του διατάγματος, προσθέτοντας πως ο Οργανισμός παρακολουθεί στενά το θέμα μέσω και των λειτουργών του.
 
Καταλήγοντας, σημείωσε πως δεν είναι μόνο για τα γυμναστήρια το θέμα που προκύπτει αλλά και για τους υπόλοιπους χώρους του ΚΟΑ, τονίζοντας πως ο ΚΟΑ παρακολουθεί το θέμα, προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα ακολουθήσει τις οποιεσδήποτε νέες οδηγίες της Κυβέρνησης.

 

Ανέβηκε εκ νέου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- Ανακοινώθηκαν άλλα τέσσερα- Οι πρώτες πληροφορίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE