ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε συνεχή επαφή η ΠΑΣΥΔΥ με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων προς αντιμετώπιση των εξελίξεων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Σε συνεχή επαφή η ΠΑΣΥΔΥ με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων προς αντιμετώπιση των εξελίξεων

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Νοσηλευτικών Κλάδων της ΠΑΣΥΔΥ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς όλους τους συναδέλφους τους, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος και έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις σοβαρές επιπτώσεις, που έχει επιφέρει ο εντοπισμός κρουσμάτων του ιού COVID-19 στην Κύπρο.

Σε ανακοίνωσή τους, τα ΔΣ των Νοσηλευτικών Κλάδων της ΠΑΣΥΔΥ αναφέρουν ότι είναι σε συνεχή επαφή με τις Νοσηλευτικές Διοικήσεις των Νοσοκομείων, καθώς επίσης και με τον ΟΚΥπΥ, για αντιμετώπιση των διαφόρων θεμάτων, που προκύπτουν εξαιτίας των καταιγιστικών αυτών εξελίξεων στον τομέα της υγείας.

Σημειώνει ότι έχουν θέσει τη διασφάλιση βασικών αρχών, όπως παροχή όλων των απαραίτητων προστατευτικών μέσων για προφύλαξη των συναδέλφων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αλλά και για να είναι ταυτόχρονα σε θέση να συνεχίσουν να προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή φροντίδα υγείας σε όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς, καθώς και επαρκή στελέχωση των Δημόσιων Νοσοκομείων.

Επίσης, αναφέρουν ότι έχουν διασφαλίσει την παροχή των αναγκαίων διευκολύνσεων προς τους συναδέλφους, ούτως ώστε παράλληλα με την άσκηση των καθηκόντων τους, να έχουν τη δυνατότητα να φροντίζουν και την οικογένειά τους.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ανέβηκε εκ νέου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- Ανακοινώθηκαν άλλα τέσσερα- Οι πρώτες πληροφορίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE