ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ύποπτο κρούσμα στο Αεροδρόμιο Πάφου - Πήγε ασθενοφόρο

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ύποπτο κρούσμα στο Αεροδρόμιο Πάφου - Πήγε ασθενοφόρο

Σε συναγερμό βρίσκεται αυτή την στιγμή το Αεροδρόμιο Πάφου, αφού το Σάββατο (14/03) λίγο πριν την 13:00 το μεσημέρι, εισήλθε ύποπτο κρούσμα από το Βερολίνο.

Πρόκεται για νεαρή γερμανίδα η οποία έφτασε στο Αεροδρόμιο Πάφου με πτήση από το Βερολίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποιήθηκε το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, το οποίο είναι ειδικά καταρτισμένο για ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού, και κατέφθασε στον χώρο.

Η γερμανίδα επιβάτης παρουσιάζει συμπτώματα που προσομοιάζουν με αυτά του κορωνοϊού και θα την παραλάβει ασθενοφόρο για να δοθεί δέιγμα ούτως ώστε να εξακριβωθεί το κατά πόσον είναι όντως κρούσμα ή όχι.

Όπως πληροφορούμαστε, οι άλλοι επιβάτες του αεροπλάνου θα ακολουθήσουν όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Θα συμπληρωθούν από όλους φόρμες με τα στοιχεία τους και σε περίπτωση που το δέιγμα είναι θετικό θα κληθούν για να δώσουν επίσης δείγμα, στην προσπάθεια που γίνεται για να περιοριστεί η αλυσίδα εξάπλωσης του ιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE