ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωσαν νέο κρούσμα και και στα κατεχόμενα- Στα 32 τα επιβεβαιωμένα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωσαν νέο κρούσμα και και στα κατεχόμενα- Στα 32 τα επιβεβαιωμένα

Στα 32 έχουν ανέλθει τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε όλη την Κύπρο. Από αυτά 26 στα εδάφη η Κυπριακή Δημοκρατία και 6 στο ψευδοκράτος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» Αλι Πιλί ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής 15/3 το 6ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα.

Πρόκειται για άτομο που ζει στα κατεχόμενα και είχα πρόσφατα επιτρέψει από ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως ανέφερε ο κύριος Πιλί η κατάσταση της υγείας των 6 προσβληθέντων  από κορωνοϊό είναι καλή και συνεχίζονται να νοσηλεύονται σε καραντίνα στο Νοσοκομείο.

 

Σημ: Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς είναι πολλοί οι τ/κ και αλλοδαποί που διαμένουν στα κατεχόμενα και οι οποίοι φτάνουν στην Κύπρο από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Στ. Στ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top