ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ- ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Και ο Αρχιεπίσκοπος θα καλέσει τους πιστούς να απέχουν από Εκκλησιαστικές Λειτουργίες

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ- ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: Και ο Αρχιεπίσκοπος θα καλέσει τους πιστούς να απέχουν από Εκκλησιαστικές Λειτουργίες

Ο Αρχιεπίσκοπος αναμένεται να καλέσει τους πιστούς να απέχουν από Εκκλησιαστικές λειτουργίες για 3 βδομάδες, όπως πληροφορεί ο ανταποκριτής του ΡΙΚ στο προεδρικό.

Όπως ενημερωνόμαστε, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος θα παροτρύνει τους πιστούς να αποδεχθούν με αυστηρότητα και προσήλωση όλες τις οδηγίες της κυβέρνησης, οι οποίες καλούν να μην υπάρχει μεγάλη συσπείρωση ατόμων στο ίδιο μέρος. Επίσης, οι εκλλησιαστικές λειτουργίες αφορούν και την Θεία Κοινωνία.

Μάλιστα, ο Μακαριότατος παρότρυνε τον πρόεδρο να ακολουθήσει αυστηρά μέτρα, ισάξια με αυτά της Κίνας.

Επιπρόσθετα, και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κάλεσε τους πιστούς να μείνουν στο σπίτι και να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα από εκεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE