Στο Νοσοκομείο Λεμεσού ο 65χρονος Βρετανός που μολύνθηκε με COVID-19

Στο Νοσοκομείο Λεμεσού ο 65χρονος Βρετανός που μολύνθηκε με COVID-19

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία και όχι στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς, θα μεταφερθεί τελικά ο 65χρονος Βρετανός, ο οποίος μολύνθηκε με COVID-19 ενώ νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Αρμόδιες πηγές δήλωσαν στο ΚΥΠΕ πως η μεταφορά του στο ΓΝ Λεμεσού κρίθηκε αναγκαία αφού εκεί υπάρχουν δωμάτια αρνητικής πίεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE