ΙΣΠΑΝΙΑ: Πάνω από 2.000 κρούσματα και πάνω από 100 θανάτοι σε μία μέρα

ΙΣΠΑΝΙΑ: Πάνω από 2.000 κρούσματα και πάνω από 100 θανάτοι σε μία μέρα

Πάνω από 2000 νέα κρούσματα του Covid-19 καταγράφηκαν και περισσότεροι από 100 άνθρωποι πέθαναν, σε διάστημα 24 ωρών στην Ισπανία, τη δεύτερη πλέον πληγείσα χώρα στην Ευρώπη μετά την Ιταλία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, συνολικά 7.753 κρούσματα έχουν καταγραφεί, ενώ 288 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα που έχει τεθεί σχεδόν ολόκληρη σε καραντίνα σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της πανδημίας. Ο προηγούμενος απολογισμός, που δημοσιοποίησαν χθες οι αρχές, έκανε λόγο για περισσότερα από 5.700 κρούσματα και τουλάχιστον 183 νεκρούς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE