ΠΑΦΟΣ: Ουρές πολιτών έξω από κυβερνητικές υπηρεσίες, τράπεζες, ΚΕΠ, και Ταχυδρομεία

ΠΑΦΟΣ: Ουρές πολιτών έξω από κυβερνητικές υπηρεσίες, τράπεζες, ΚΕΠ, και Ταχυδρομεία

Μεγάλες είναι οι ουρές πολιτών που σχηματίζονται έξω από κυβερνητικά γραφεία, υπηρεσίες και τραπεζικά ιδρύματα στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, πολίτες μετά από υπόδειξη και λειτουργών των τμημάτων και υπηρεσιών, αναμένουν σε ουρές εκτός των κτηρίων για να εξυπηρετηθούν, εφαρμόζοντας την πρόνοια για ένα πρόσωπο ανά 8 τετραγωνικά μέτρα.

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται έξω από τράπεζες, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Ταχυδρομεία, τα κυβερνητικά γραφεία και διάφορες υπηρεσίες.

Σημειώνεται πως σήμερα, μετά την ανακοίνωση των μέτρων, μεγάλος αριθμός υπαλλήλων δεν προσήλθε στην εργασία του.

Ακόμη, μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων δεν έχουν λειτουργήσει, προς συμμόρφωση με τις σχετικές αποφάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE